Våra restauranger
Hållbar mat för alla smaker
På Bosön finns två restauranger; populära Olympiarestaurangen som bjuder på rejäl buffémat, gott om plats och en dynamisk atmosfär samt anrika Mästarvillans restaurang med klassisk bordsservering i pampig miljö.
På Olympiarestaurangen och Mästarvillans restaurang serveras tusentals frukostar, luncher samt konferens- och festmiddagar varje år. Våra kockar lagar näringsriktig, välsmakande mat på säsongens bästa råvaror och nybakat bröd, desserter samt mellanmål som bars och smoothies. Här finns med andra ord något för alla som vill prestera på topp; från idrottslaget som behöver ladda depåerna inför ett avgörande fystest till företaget som vill fylla på med energi mellan mötena eller fira sina framgångar med en gemensam festmiddag.
En ny meny varje dag
Bosöns två restauranger bjuder på olika matupplevelser, men delar en grundläggande filosofi där kvalitet, hållbarhet och kärlek till råvaran står i centrum. Här finns inga fasta menyer – istället låter vårt engagerade och medvetna köksteam tillgången på råvaror avgöra vad som serveras från dag till dag. Som gäst på Bosön får du med andra ord njuta av det bästa säsongen har att erbjuda; sparris på försommaren, svamp om hösten och vinteräpplen när året går mot sitt slut. Du kan dessutom vara säker på att köttet som serveras kommer från Sverige, att fisken är hållbar och att mejeriprodukter samt frukt och grönt i stor utsträckning är ekologiska och/eller närodlade.
Visste du att Bosön är Svanenmärkt?
Tack vare ett starkt engagemang och daglig kontakt med våra leverantörer kan vi servera god och vällagad mat på Bosön varje dag, utan att tumma på vare sig kvalitet eller miljöpåverkan. Våra två restauranger är liksom hela Bosöns hotellverksamhet Svanenmärkt sedan 2019, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om hållbarhetsarbetet i våra kök och restauranger; från hur vi sorterar avfall till hur vi minimerar matsvinnet och vägleder våra gäster att göra klimatsmarta val.
Dagens meny
21 novemberDagens lunch
Wokad kyckling med grönsaker & sweet chili
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Aloo Gobi, Indisk potatis & blomkålsgryta
Broccolisoppa
Med reservation för ändringar
Kontakta oss
Ring eller mejla oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor!