Matlagningsaktivitet

Ni delas in i tre grupper. Första gruppen tillagar olika förrättstapas som ni alla får smaka på stående fot i köket allt eftersom de blir färdiga. Andra gruppen ansvarar för en varmrätt baserad på grönsaker med kött som tillbehör. Tredje gruppen lagar dessert med fokus på teknik och smak.

När varmrätten är färdig får ni lära er hur man snyggast lägger upp den på tallrik. Varmrätt och dessert avnjuter ni sedan sittande i matsalen med den fina utsikten över Askrikefjärden. Passande kall dryck, utvald av vår restaurangchef, serveras till.

 

Råvaror

På Bosön värnar vi självklart om miljön, därför är många av våra grönsaker och mejeriprodukter ekologiska eller kravmärkta. Vi använder enbart svenskt kött och fisk- och skaldjur är MSC-märkta. Vi försöker även i den mån det går att sortera avfallet så att kretsloppet inte bryts. Råvarorna vi använder på dessa aktiviteter följer säsongen.

 

Antal

10–16 personer

 

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Fler konferenserbjudanden

Dagkonferens

En dag på Bosön kan göra underverk. Här föds nya idéer, här sätts nya mål och här förmedlas ny kunskap dagligen.

Läs mer